
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
400 - 500
g d'oignon jaune en quartiers ou en rondelles (1 cm)
nebo 400 - 500 g d'oignon rouge en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 30 g d'eau
- 2 pincées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 302 kcal / 1264 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 428 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oignons caramélisés (500 g)
45min
Cuisson du riz basmati
35min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Rissoler 300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Rissoler 200 g d'oignons
20min
Caraméliser des oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Sauce au caramel
1hod. 30min
Cuisson du riz
25min