Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B von Tante Fanny
- 1 Ei, verquirlt
- 250 g Zucker
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 130 g Whiskey-Sahne-Likör (z. B. Baileys)
- 1 EL Essig
- 1 Pck. Sahnesteif
- 400 g Beeren, gemischt, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2218 kJ / 530 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20min
Zitronen-Baiser-Kuchen
3 Std.
Bananen-Tarte-Tatin
50min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25min
Limetten-Milchreis-Tarte
3 Std.
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Matcha-Mousse-Kuchen (抹茶慕斯)
5h
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2 Std. 25 Min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2h 30min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min
Tiramisù
3h 20min