Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 130 g Mehl
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 12 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 400 g Doppelrahm-Frischkäse
- 2 TL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 125 g Räucherforellenfilet, zerzupft, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Lachshäppchen
1h 20min
Eclairs
2h 30min
Rieslingspasteten
2h 30min
Brandteig
2j
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2h 10min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1h 50min
Pintxo Donosti
5min
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1h 15min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20min