Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nata de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Masa sablé con cacao
- 300 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 1 pellizco de sal
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche entera fría
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo batido
Merengue y terminación
- 90 g de clara de huevo (aprox. 3 unidades)
- 80 g de azúcar (y 2 cucharadas más para dorar el merengue)
- 60 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2546 kJ / 609 kcal
- Protein
- 7.97 g
- Sacharidy
- 56.45 g
- Tuk
- 39.04 g
- Vláknina
- 3.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4 Std. 20 Min
Masa sablé con cacao
1h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4 Std. 20 Min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30 min
Merengue suizo
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Merengue italiano
20min
Chocolate fudge cake
5h 45 min.
Tarta de limón y chocolate
2h
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Milhojas de dulce de leche
3 Std.
Frosting de chocolate y mantequilla
10min