Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermento
- 1 pellizco de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de fuerza
- 50 g de leche
Masa
- 6 - 8 tiras de piel de limón (1 limón)
- 40 g de azúcar
- 450 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa)
- 1 huevo
- 250 g de leche
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.12 g
- Sacharidy
- 10.45 g
- Tuk
- 2.97 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 godz. 45 min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
1h 30min
Cremadillos
3h 50min
Caracolas de canela
2h
Tronco de pan relleno
2 godz. 15 min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Cake de limón con glaseado blanco
1 Std. 15 Min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1 Std. 50 Min