Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermento
- 1 pellizco de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina de fuerza
- 50 g de leche
Masa
- 6 - 8 tiras de piel de limón (1 limón)
- 40 g de azúcar
- 450 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa)
- 1 huevo
- 250 g de leche
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.12 g
- Sacharidy
- 10.45 g
- Tuk
- 2.97 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de quesitos al vapor
1 Std. 10 Min
Brownie flan
5h 15min
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20min
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min
Rosca de carnaval
2h 10min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 Std.
Panzerotti a la romana
1h
Coquitos
50 min
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min