Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nektarinenkompott
- 300 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 10 g Kandiszucker, braun
- 50 g Wasser
Nektarinen-Holunder-Eis
- 40 g Zucker
- 150 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 30 g Holunderbeersaft
- 1 TL Holunderblütensirup (siehe Tipp)
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeergelee pur
20 min
Himbeer-Kokos-Aufstrich
10 min
Mini-Strudel mit Federweißer-Schaum
1j
Hefeteig-Nikoläuse
2j
Erdbeer-Konfitüre
1h 10 min
Erdbeer-Eis
12 Std. 30 Min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 godz. 5 min
Minz-Pudding mit Erdbeerschaum
25 min
Tiramisu-Eis
8h
Buttermilch-Zitronen-Eis
8h 10 min
Johannisbeereis
8 godz. 30 min
Multifrucht-Joghurt-Eis
10 min