Nektarinen-Holunder-Eis
TM5 TM6

Nektarinen-Holunder-Eis

4.2 (17 hodnocení)

Suroviny

Nektarinenkompott

  • 300 g Nektarinen, reif, in Stücken
  • 10 g Kandiszucker, braun
  • 50 g Wasser

Nektarinen-Holunder-Eis

  • 40 g Zucker
  • 150 g Nektarinen, reif, in Stücken
  • 30 g Holunderbeersaft
  • 1 TL Holunderblütensirup (siehe Tipp)
  • 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1089 kJ / 260 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
30 g
Tuk
13 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty