Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nektarinenkompott
- 300 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 10 g Kandiszucker, braun
- 50 g Wasser
Nektarinen-Holunder-Eis
- 40 g Zucker
- 150 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 30 g Holunderbeersaft
- 1 TL Holunderblütensirup (siehe Tipp)
- 100 g Sahne
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzwälder-Kirsch-Törtchen
1h 30min
Bellini mit Rosmarin
25 min
Erdbeer-Passionsfrucht-Konfitüre
45 min
Amarena-Kirschen
7 Std.
Gedämpfte Zimt-Äpfel mit Vanille-Sabayon
20min
Slow Cooking Pflaumenmus
6h 30min
Mandarinen-Trifle
2h 30 min
Kirsch-Krokant-Eistorte mit Schokosplittern
6 Std.
Apfel-Quark-Creme mit Karamellsauce
2 Std.
Pflaumeneis
9h
Tropischer Cocktail
10 Min
Blaubeer-Eis-Schaum
10 Min