Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 425 g di farina manitoba
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
nebo 2 rametti di salvia fresca le foglioline -
150
g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
nebo 150 g di scamorza, a pezzi piccoli - 60 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle carote
3 godz. 30 min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3 Std. 20 Min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Fagottini sfogliati alle melanzane
50 min
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 godz. 30 min
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Schiacciatina zucca e carote
45min
Panini alla zucca
4 godz.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Focaccia barese TM6
4 godz.