Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 425 g di farina manitoba
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
nebo 2 rametti di salvia fresca le foglioline -
150
g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
nebo 150 g di scamorza, a pezzi piccoli - 60 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1 Std.
Focaccia di zucca
1h 35min
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 Min
Focaccine all'origano
1h 30 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Treccine al kefir
7u. 30min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 godz. 15 min