Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 500 g di acqua
- 400 g di patate a pezzi (2 cm)
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1827 kJ / 436.7 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Roastbeef in salsa verde
40min
Lonza alla salvia
1h 10min
Roastbeef
55min
Tacchino tonnato sottovuoto
2u. 40min
Roastbeef
55min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min