Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 500 g di acqua
- 400 g di patate a pezzi (2 cm)
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1827 kJ / 436.7 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5hod. 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4hod. 30min
Roastbeef
55 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5sa 30 dk
Arrosto di tacchino in salsa tonnata con purè di patate (Bimby Friend)
50 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Brasato ai funghi
6h
Roastbeef in salsa verde
40min
Roastbeef Sottovuoto
5sa 30 dk