Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi + q.b.
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 72.7 mg
Alternativní recepty
Torta salata ricotta e spinaci
2u.
Burger di barbabietola
1u.
Mini plumcake Brie e lamponi
1u.
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Žádné hodnocení
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30min
Mousse alle fragole e formaggio
15min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30 min
Crostata ai cachi freschi
1u.
Tortini pesca e fragola
1u.
Palline cocco e lampone
3h
Rotolo ai frutti rossi
2u.