Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi + q.b.
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 72.7 mg
Alternativní recepty
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 godz. 30 min
Crostata ai pistacchi
4h
Cheesecake al torroncino
4óra 30p
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Tortini pesca e fragola
1u.
Salame di cioccolato al caffè
3 godz. 30 min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Plumcake patate e speck
2 godz.
Burger ceci e rucola
40min
Muffin della nonna alle mele
45 min
Vellutata di patate e zucca
50 min