Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi + q.b.
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 72.7 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Torta estasi
45min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Crostata ai pistacchi
4h
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Gnocchi di broccoli
1 godz.
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Lasagne zucca e salsiccia
2 godz.