
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 片 姜
- 30 克 味醂
- 180 克 红鲷鱼鱼排 ,切5×5厘米,焯水洗净备用
- 1 茶匙 日式浓口酱油
- 120 克 日本清酒
- 2 茶匙 糖
- 50 克 刀豆 ,切5厘米段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 281 kcal / 1175.5 kJ
- Protein
- 19.7 g
- Tuk
- 6.3 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 458.5 mg