Zařízení & příslušenství
关西煮鱼
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
姜2 片
-
味醂30 克
-
红鲷鱼鱼排 切5×5厘米,焯水洗净备用180 克
-
日式浓口酱油1 茶匙
-
日本清酒120 克
-
糖2 茶匙
-
刀豆 切5厘米段50 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
458.5 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
1175.5 kJ /
281 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日式炖煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína