关西煮鱼

关西煮鱼

4.3 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 2 片
  • 味醂
    30 克
  • 红鲷鱼鱼排 切5×5厘米,焯水洗净备用
    180 克
  • 日式浓口酱油
    1 茶匙
  • 日本清酒
    120 克
  • 2 茶匙
  • 刀豆 切5厘米段
    50 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 458.5 mg
Protein 19.7 g
Kalorie 1175.5 kJ / 281 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 22.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...