Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and coat dough
- 600 g bread flour
-
30
g fresh yeast, crumbled
nebo 3 tsp dried instant yeast - 380 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 - 350 g brown onions, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 764.9 kJ / 182.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 367 mg
Alternativní recepty
Focaccia with Onions
1h 30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Kabocha Focaccia
55 min
Pretzel Bread
2 godz.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40 min
Almond Biscotti
1h 50 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Braided Milk Bread
2h 20min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h