Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
oz oil (see Variation)
nebo 1 oz olive oil (see Variation) -
6 - 7
oz yellow onions, cut in wedges
nebo 6 - 7 oz red onion, cut in wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 17 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basic Jasmine Rice
35 min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Caramelizing 7 oz Onions
40 min