Zařízení & příslušenství
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 portion
Suroviny
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 - 10 ½ oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 - 10 ½ oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
22 mg
Protein
3 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Basic Onions
14 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Basic Jasmine Rice
35min.
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min.
Sautéed onions (200-300 g)
10min.
Sautéing 7 oz Leeks
Žádné hodnocení
Browning 8.5 oz Shallots
25min.
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min.
Light Browning Onions and Garlic
20min.
Sautéing Onions and Garlic
20min.
Caramelizing 7 oz Onions
40min.
Browning 7 oz Onions
25min.
Sautéing 10.5 oz Onions
Žádné hodnocení
Sautéing 7 oz Onions
20min.