Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 100 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de cidre
- 50 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 130 g de concentré de tomate
- 400 g de tomates pelées
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de paprika doux
- 1 - 2 pointe(s) de couteau de poivre de Cayenne, moulu, selon les goûts
- ¼ c. à café de clous de girofle, moulus
- ¼ c. à café de poivre de la Jamaïque, moulu
- 1 pincée cannelle, moulue (volitelně)
- 2 - 3 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue (volitelně)
- 1 feuille de laurier, sèche (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sel aux herbes
5min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Brownies sans gluten
1h 20 min
Sabayon classique
15min
Raviolis courgettes-ricotta (2 portions)
Žádné hodnocení
Poudre pour thé Chai
15min
Crème glacée aux fruits
5min
Pâté méditerranéen à la tomate
15min
Pâtes fraîches
1h
Effiloché de porc aux petits pains vapeur
3 Std.
Beignets de courgettes et crevettes au yaourt
30 min
Focaccia aux tomates
40 min