Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux ou en quatre selon la grandeur
- 100 g de céleri-branche, coupé en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 30 g de concentré de tomates
- 100 g de vin rouge
- 500 g de viande de bœuf hachée
- 800 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 1 c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
30 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Poulet stroganov
50min
Lasagnes
2 godz.
Sauce béchamel
15min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Riz Casimir
45 min
Soupe de potiron
35min
Cake au citron
1h 5min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Ragoût de bœuf
1h 50 min
Gâteau au yogourt
1h 40 min