Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux ou en quatre selon la grandeur
- 100 g de céleri-branche, coupé en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 30 g de concentré de tomates
- 100 g de vin rouge
- 500 g de viande de bœuf hachée
- 800 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 1 c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
30 min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Purée de pommes de terre
45 Min
Sauce béchamel
15 Min
Lasagnes
2 Std.
Gâteau au yogourt
1h 40 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.