Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile végétale
-
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
nebo 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 20 g d'eau
- 2 pincées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 406 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson des pâtes
25 Min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz
25 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min
Oignons caramélisés (500 g)
45 Min
Lasagnes
2 Std.
Rissoler des oignons
20 Min