
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
nebo 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 350 g de harina
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal fina
- 170 g de mantequilla
- 1 yema de huevo para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 200 kcal / 836 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de leche
2hod. 20min
Pan de caja
2hod. 30min
Pan de caja integral
1hod. 40min
Pan rústico
2hod.
Rosca de reyes
3hod.
Bollitos de mantequilla
1hod. 40min
Pan de brioche al vapor
2hod. 40min
Pan brioche
14hod.
Pan de caja con ajonjolí
2hod.
Panqué con chocolates
1hod.
Pan de caja con semillas de amapola
2hod. 10min
Pastel de tres leches
2hod.