Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
nebo 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 350 g de harina
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal fina
- 170 g de mantequilla
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja blanco
2h
Trenza de pan de leche
2h 20min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Bollitos de mantequilla
1h 40min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Pan de leche
2h 20min
Pan rústico
2h
Pan de muerto
3h
Hojaldre rápida
1h 20min
Pan brioche
14h
Bolillos caseros
1h 40min
Rosca de reyes
3h