![Pan de brioche Pan de brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B3B6AC3-6818-40FA-ADD0-863A81B63E28/Derivates/6FF89894-5951-4899-AE84-A22BC490CFF3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
nebo 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 350 g de harina
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal fina
- 170 g de mantequilla
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosca de reyes
3 Std.
Concentrado de caldo de pollo
45 分钟
Pan de leche
2h 20min
Pan rústico
2h
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Pan de muerto
3 Std.
Pan de brioche al vapor
2hod. 40min
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min
Baguette
3h 45min
Rosca de yogur
1 Std. 40 Min
Hogaza de vino tinto
15h 30min
Pan brioche
14h