Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para pizza
- 255 g de agua
- 1 ½ cdita de levadura seca
- 400 g de harina de trigo
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
Mozzarella de nuez de la India
- 350 g de nuez de la India
- agua, para remojar
- 425 g de agua
- agua, helada, para baño frío
- 1 cdita de levadura nutricional (ver tip)
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de ácido cítrico
-
sémola de maíz, pulverizado medio, para espolvorear
nebo harina de trigo, para espolvorear - salsa de jitomate, para pizza
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 807 kJ / 192.9 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 280.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de chocolate
10min
Panqué de plátano y cocoa
1h 45min
Donas sin gluten
1h 40min
Claras batidas
5 min
Tormenta frappeada
10min
Pan de caja sin gluten
14 Std.
Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo
Žádné hodnocení
Betún de mantequilla básico
10min
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Galletas de chispas de chocolate
40min
Pay de limón con galletas
12h
Betún de ganache de chocolate
12h