Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości
- 500 g filetów z piersi kurczaka, bez skóry i kości (2 szt.)
- 3 ząbki czosnku
- 15 g oliwy z oliwek
- 1 ½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej, słodkiej
- 2 łyżeczki majeranku, suszonego
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 łyżeczki soli
- 1500 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 299.6 kJ / 71.6 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 250.2 mg
Alternativní recepty
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Mąka pełnoziarnista
5min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2h 30 min
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
1h 45 min
Rolada z indyka ze szpinakiem
2 Std. 10 Min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Pasztet z piersi indyka
2h
Schab gotowany na parze
1u. 50min
Rolada z karkówki z grzybami
2h 35min
Soczysty filet z indyka na kanapki
16h
Schab chrzanowy
2h 30 min
Schab z Varomy
3u. 40min