Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů čerstvého ovoce (např. lesní ovoce, mango), pokojové teploty, nakrájené dle potřeby
- 75 gramů cukru, dle chuti
- 15 gramů citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 429.8 kJ / 102.8 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2h 25min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15 min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 godz. 45 min
Větrníky
1h
Vodka orange
5 min
Mousse z červeného ovoce
5 godz.
Holandská omáčka
15 min
Ořechové trojúhelníčky (Nussecken)
1h 40 min
Piňa Colada
5 min
Čokoládová panna cotta
4h 5 min
Panna cotta
6h 15min