Zařízení & příslušenství
Ovocná omáčka (Coulis)
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů čerstvého ovoce (např. lesní ovoce, mango), pokojové teploty, nakrájené dle potřeby
-
75 gramů cukru dle chuti
-
15 gramů citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.8 g
Kalorie
429.8 kJ /
102.8 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
23.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Karamelová omáčka
1hod. 30min.
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2hod.
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2hod. 5min.
Mousse z červeného ovoce
5hod.
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3hod. 40min.
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min.
Čokoládový mousse
3hod. 20min.
Dýňový cheesecake se skořicí
1hod. 30min.
Větrníky
1hod.
Čokoládové dortíky
1hod.
Panna cotta
6hod. 15min.