Zařízení & příslušenství
Ovocná omáčka (Coulis)
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů čerstvého ovoce (např. lesní ovoce, mango), pokojové teploty, nakrájené dle potřeby
-
75 gramů cukru dle chuti
-
15 gramů citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.8 g
Kalorie
429.8 kJ /
102.8 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
23.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14hod.
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2hod. 25min.
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2hod.
Odpalované těsto
50min.
Vanilkový cukr
72hod.
Čokoládová omáčka
20min.
Krém Karamel
3hod.
Cukr jablko-skořice
5min.
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1hod. 45min.
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3hod.
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6hod.
Svařené víno
10min.