Zařízení & příslušenství
Tarte Tatin (obrácený koláč)
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 kousků
Suroviny
Těsto
-
máslo na vymazání
-
150 gramů hladké mouky
-
50 gramů vody studené
-
1 špetka soli
Karamel a dokončení
-
150 gramů krystalového cukru
-
70 gramů másla vychlazeného
-
1030 gramů vody
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
4 jablka např. Golden Delicious
-
1 polévková lžíce octa
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Sodík
28 mg
Protein
3 g
Kalorie
1522 kJ /
364 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bretaňské sušenky (bez cukru)
1hod.
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50min.
Francouzská omáčka gribiche
20min.
Hovězí Stroganoff
35min.
Galetka s třešněmi
1hod. 25min.
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min.
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1hod.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Jablečný crumble s ořechy
25min.
Křehký karamel s vlašskými ořechy
1hod. 30min.
Valentýnský cheesecake
4hod. 30min.
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1hod.