
Zařízení & příslušenství
Tarte Tatin (obrácený koláč)
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 kousků
Suroviny
Těsto
-
máslo na vymazání
-
150 gramů hladké mouky
-
50 gramů vody studené
-
1 špetka soli
Karamel a dokončení
-
150 gramů krystalového cukru
-
70 gramů másla vychlazeného
-
1030 gramů vody
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
4 jablka např. Golden Delicious
-
1 polévková lžíce octa
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Kalorie
364 kcal /
1522 kJ
Protein
3 g
Tuk
18 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
11 g
Sodík
28 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Kapání do polévky
25min
Marinované palačinky s mangovým tvarohem
55min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6hod.
Lemon curd (citrónový krém)
20min
Bílá klobása ve skle
1hod. 20min
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14hod.
Pavlova s domácím vaječným likérem
13hod.
Citrónový japonský cheesecake
1hod. 45min
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Nadýchaný koláč se slaným karamelem
1hod. 40min
Batátové buchty
3hod.
Tvarožník
1hod. 30min