Zařízení & příslušenství
Tarte Tatin (obrácený koláč)
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 kousků
Suroviny
Těsto
-
máslo na vymazání
-
150 gramů hladké mouky
-
50 gramů vody studené
-
1 špetka soli
Karamel a dokončení
-
150 gramů krystalového cukru
-
70 gramů másla vychlazeného
-
1030 gramů vody
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
4 jablka např. Golden Delicious
-
1 polévková lžíce octa
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Sodík
28 mg
Protein
3 g
Kalorie
1522 kJ /
364 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jablečný crumble s ořechy
25min.
Směs koření na gyros
5min.
Lemon curd (citrónový krém)
20min.
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1hod. 10min.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Trhanec s rebarborou
50min.
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40min.
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1hod.
Slaný koláč Quiche Lorraine
50min.
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2hod.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.
Perník s povidly
55min.