Zařízení & příslušenství
Tarte Tatin (obrácený koláč)
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 kousků
Suroviny
Těsto
-
máslo na vymazání
-
150 gramů hladké mouky
-
50 gramů vody studené
-
1 špetka soli
Karamel a dokončení
-
150 gramů krystalového cukru
-
70 gramů másla vychlazeného
-
1030 gramů vody
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
4 jablka např. Golden Delicious
-
1 polévková lžíce octa
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Sodík
28 mg
Protein
3 g
Kalorie
1522 kJ /
364 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Croquembouche s pomerančovým krémem a čokoládou
10hod.
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40min.
Bábovka s vaječným likérem
1hod. 20min.
Lemon curd (citrónový krém)
20min.
Borůvkový jogurt
13hod.
Galetka s třešněmi
1hod. 25min.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Pražský koláč
1hod. 25min.
Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi
1hod. 20min.
Koláč s mascarpone a ovocem
1hod. 25min.
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1hod.
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35min.