Zařízení & příslušenství
Tarte Tatin (obrácený koláč)
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 kousků
Suroviny
Těsto
-
máslo na vymazání
-
150 gramů hladké mouky
-
50 gramů vody studené
-
1 špetka soli
Karamel a dokončení
-
150 gramů krystalového cukru
-
70 gramů másla vychlazeného
-
1030 gramů vody
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
4 jablka např. Golden Delicious
-
1 polévková lžíce octa
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Sodík
28 mg
Protein
3 g
Kalorie
1522 kJ /
364 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mřížkový koláč s tvarohem
1h 20min
Sladký monkey bread
3h
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1h 10min
Podmáslové šátečky s jahodami
1h 25min
Pekanové pralinky
2h 40min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Mřížkový jablečný koláč
1h 25min
Mac and Cheese
1h
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h
Rakouský makovec (bez lepku)
50min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min