Zařízení & příslušenství
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
Příprava 10min.
Celkový 20min.
14 oz
Suroviny
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)14 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 14 oz
Sodík
240 mg
Protein
4 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
14.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Basic Vegetables
16 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Rice Flour
5min.
Basic Parboiled White Rice
35min.
Basic Long Grain Brown Rice
1hod. 35min.
Basic White Long Grain Rice
35min.
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min.
Sautéing Chicken Cubes
15min.
Sautéing Red Pepper with Onions
25min.
Sautéing Vegetable Mixture
30min.
Sautéing 14 oz Carrots
20min.
Sautéing Onions and Garlic
20min.
Sautéing 7 oz Onions
20min.
Sautéed Cauliflower
25min.