
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
½
oz oil
nebo ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 14 oz
- Kalorie
- 309 kcal / 1293 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 240 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boiled Pasta
20min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Carrot Slices
25min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Steamed Corn on the Cob
25min