![Sautéing 14 oz Julienned Carrots Sautéing 14 oz Julienned Carrots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/535febc8-2e9f-4ab6-95b8-4e116a9c75d1/Derivates/d485875b-201f-4891-92e5-fd25d6db8f06.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
½
oz oil
nebo ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 14 oz
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 240 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sautéing 10.5 oz Onions
Žádné hodnocení
Sautéing 7 oz Leeks
Žádné hodnocení
Browning 8.5 oz Shallots
Žádné hodnocení
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Žádné hodnocení
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min