Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů másla
- 40 gramů hladké mouky
- 500 gramů mléka
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 špetky muškátového oříšku, strouhaného (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 8 porcí
- Kalorie
- 3203 kJ / 766 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 Min
Holandská omáčka
15 Min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
15 Min
Omáčka Mornay
15 Min
Béarnská omáčka
20 Min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15 Min
Lemon curd (citrónový krém)
20 Min
Čerstvé těsto na těstoviny
40min
Odpalované těsto
50 min
Těsto na pizzu
1h