
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Creamy Avocado
- 8 oz avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil divided
- 4 sprigs fresh dill plus extra to garnish
- vegetable oil to sear
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 432.2 kcal / 1808.5 kJ
- Protein
- 30.2 g
- Tuk
- 31.8 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 541.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5hod. 45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min
Sous-vide Steak
1hod. 30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Steamed Sunny Side Up Eggs
20min
Shrimp Sauté
25min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Sous-Vide Salmon
1hod.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min