Zařízení & příslušenství
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
541.3 mg
Protein
30.2 g
Kalorie
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Tuk
31.8 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
7.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min.
Sous-Vide Turkey Breast
3hod.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min.
Tangzhong Milk Bread
2hod. 35min.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min.
Mixed Mushroom Sauté
30min.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min.
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min.