Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.7 50 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

Creamy Avocado
  • avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lime freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
    1
Salmon
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
    20 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil divided
    4 tsp
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • vegetable oil to sear

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 432.2 kcal / 1808.5 kJ
Protein 30.2 g
Tuk 31.8 g
Sacharidy 7.2 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sodík 541.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...