Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 541.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Tunisian Beef Ribs
4 Std. 55 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14u. 10min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Sautéing Shrimp
15 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Mixed Mushroom Sauté
30 min