Zařízení & příslušenství
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
541.3 mg
Protein
30.2 g
Kalorie
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Tuk
31.8 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
7.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Green Bean Gremolata
25min.
Asparagus with Cashew Cream
20min.
Lemon Caper Asparagus
25min.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2hod. 10min.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min.