Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.8 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

Creamy Avocado
  • avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lime freshly squeezed (juice only)
    1
Salmon
  • water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
    20 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil divided
    4 tsp
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • vegetable oil to sear
  • lime sliced, to garnish
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 541.3 mg
Protein 30.2 g
Kalorie 1808.5 kJ / 432.2 kcal
Tuk 31.8 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 7.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...