Zařízení & příslušenství
Korean Beef Sauté
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
2 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
3 oz D'Anjou pear, peeled, in piecesBosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
544 mg
Protein
50 g
Kalorie
2912 kJ /
696 kcal
Tuk
50 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
14 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saucy Sautés
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min.
Asian Sloppy Joes
1hod. 50min.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1hod. 25min.
Beef and Broccoli Sauté
30min.
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min.
Florentine Meatballs and Linguine
1hod. 10min.
Shrimp Scampi
40min.
Pork and Green Beans Sauté
45min.
Kung Pao Chicken
1hod. 5min.
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4hod. 35min.
Korean Beef Bowl
1hod.
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min.