
Zařízení & příslušenství
Korean Beef Sauté
Příprava 10min
Celkový 1hod. 25min
2 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
696 kcal /
2912 kJ
Protein
50 g
Tuk
50 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
14 g
Sodík
544 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saucy Sautés
10 recept
USA
USA