
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear peeled, in pieces
nebo 3 oz D'Anjou pear peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil divided
- sesame seeds to garnish
- fresh cilantro leaves to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 696 kcal / 2912 kJ
- Protein
- 50 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 544 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Florentine Meatballs and Linguine
1hod. 10min
Soy Poached Chicken
50min
Kung Pao Chicken
1hod. 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Steak Stir Fry Salad
35min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1hod.
Beef and Broccoli Sauté
30min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4hod. 35min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Cioppino
55min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1hod. 25min