Korean Beef Sauté

Korean Beef Sauté

4.7 112 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
2 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger peeled, sliced
    ½ oz
  • Bosc pear peeled, in pieces
    3 oz
    3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces
  • soy sauce
    2 oz
  • brown sugar
    1 ½ oz
  • sesame oil
    ½ oz
  • Korean chili paste (gochujang)
    ½ oz
  • cornstarch
    1 tbsp
  • freshly ground black pepper
    1 pinch
  • yellow onion halved, thinly sliced
    4 oz
  • prime ribeye steak partially frozen (see Tip)
    16 oz
  • vegetable oil divided
    1 oz
  • sesame seeds to garnish
  • fresh cilantro leaves to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 544 mg
Protein 50 g
Kalorie 2912 kJ / 696 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...