Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
nebo 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 544 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kung Pao Chicken
1h 5min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Korean Beef Bowl
1h
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 Std. 35 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Asian Sloppy Joes
1 Std. 50 Min