Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas
- 40 g de pan fresco o duro cortado en trozos
- 80 g de leche
- 6 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo (volitelně)
- 400 g de carne picada de ternera
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- aceite para engrasar el Varoma
Salsa de tomate
- 1 diente de ajo
- 50 - 80 g de cebolla cortada en dos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Pollo al chilindrón
45 min
Puré de patata y verduras
45 min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Arroz amarillo con pollo
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Pollo en pepitoria
45 min
Albóndigas en salsa española
55min
Lentejas estofadas
3h 45 min
Patatas para guarnición o para tortilla
30 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min