Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas) (volitelně)
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de carne picada mixta
- 70 g de vino tinto
- 1 cucharada de tomate concentrado (volitelně)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 hoja de laurel seca Ducros
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida Ducros
- 1 pellizco de nuez moscada molida Ducros
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 7400.6 kJ / 1768.8 kcal
- Protein
- 78.9 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Tuk
- 139.1 g
- Nasycený tuk
- 90.6 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 3349.8 mg
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa española
55 min
Lentejas estofadas
3h 45min
Patatas para guarnición o para tortilla
30min
Arroz blanco
25min
Bizcocho de yogur
1 godz. 40 min
Puré de patata
50min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Albóndigas con salsa de tomate
45min
Tomate frito
25min
Sofrito de verduras
15 Min
Boloñesa de ternera
30min
Carne picada
35min