Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 75 g de chalotas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de calabaza pelada y en trozos grandes
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de leche desnatada
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de jengibre en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 415 kJ / 99 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise
2h 20min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de judías verdes
35min
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabacín
25 min
Crema de calabaza
45min
Crema de calabaza con curry
35min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min