Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 fresh figs, halved, stems trimmed
- 3 oz honey
- 3 oz balsamic glaze
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 pinch salt
- 1 star anise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- ice cream, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 197 kJ / 47 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 10 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Quince paste
4h 10min
Sri Lankan spicy sauce
2 godz. 30 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Chocolate Pecan Toffee
40min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Black tahini
20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Lemon curd (TM6)
15 Min