Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 56.8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1348.2 mg
Alternativní recepty
Rainbow Salad
30 Min
Hearty Seafood Chowder
1h
Mole verde with chicken
1h
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 λεπτ.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 λεπτ.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min