Salmón teriyaki Al vacío
TM6

Salmón teriyaki Al vacío

4.4 (15 hodnocení)

Suroviny

  • agua, para sumergir las bolsas
  • 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
  • 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
  • 75 g de salsa teriyaki
  • 20 g de jengibre, en rebanadas delgadas
  • 1450 g de agua, asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    nebo 30 g de vinagre blanco

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
1650 kJ / 394 kcal
Protein
33 g
Sacharidy
7 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
95 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty