Salmón teriyaki Al vacío

Salmón teriyaki Al vacío

4.4 15 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
4 porciones

Suroviny

  • agua para sumergir las bolsas
  • de semillas de ajonjolí tostadas
    40 g
  • de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
    4
  • de salsa teriyaki
    75 g
  • de jengibre en rebanadas delgadas
    20 g
  • de agua asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
    1450 g
  • de jugo de limón recién exprimido
    30 g
    30 g de vinagre blanco

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 394 kcal / 1650 kJ
Protein 33 g
Tuk 26 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 95 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...