
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- agua para sumergir las bolsas
- 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
- 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
- 75 g de salsa teriyaki
- 20 g de jengibre en rebanadas delgadas
- 1450 g de agua asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 394 kcal / 1650 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 95 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantequilla de habanero y zanahoria
15min
Berenjenas con miso Al vacío
2hod. 45min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1hod. 20min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1hod. 20min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2hod. 5min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2hod. 15min
Echalots sofritos 350 g
25min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Salmón a la naranja
50min
Camarones para pelar con mayonesa de tabasco
20min
Reducción de vinagre balsámico
1hod. 20min
Salsa holandesa TM6
15min