Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- agua, para sumergir las bolsas
- 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
- 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
- 75 g de salsa teriyaki
- 20 g de jengibre, en rebanadas delgadas
- 1450 g de agua, asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 95 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulpo en chile morita TM6
1 Std. 30 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 Std. 50 Min
Pescado a la talla
40min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 Std. 15 Min
Peras con salsa de canela Al vacío TM6
2 Std. 5 Min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1 Std. 20 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 Std. 5 Min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Cebolla caramelizada 200 g
40min
Salsa holandesa TM6
15 Min