Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua
- 800 g de papa, pelada y en trozos (3-4 cm)
- 4 cdas de aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 200 g de crema espesa o ácida
- 100 - 150 g de salmón ahumado, en rebanadas, cortadas en tiras (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g de caviar, negro
-
10
g de eneldo fresco
nebo 10 g de brotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 244.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepas florentinas de pollo
1h 10min
Cowboy
50 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Torta de elote con queso
40min
Calas de New Orleans (arroz frito)
1h
Porcetta asada con peras y cebolla
12h
Tarta de papas y champiñones
1h 20min
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55min
Pasta fresca de jitomate
Žádné hodnocení
Crema de elote y estragón
1h
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min