Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮鸡肉卷配红甜椒酱
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
3 人份
Suroviny
淋酱
-
20 克 新鲜细香葱, ,切段,4厘米新鲜龙蒿草 自取叶子20 克
-
油浸朝鲜蓟心 沥干水分80 克
-
里考塔乳酪100 克
-
盐½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
鸡肉卷配红甜椒酱
-
去皮鸡大胸肉 (约每片180克-200克)3 块
-
水 大约 ,确保袋子被水完全覆盖1400 - 1500 克
-
鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)30 克
-
红甜椒 切半,去籽2 个
-
蒜头4 瓣
-
橄榄油40 克
-
盐¼ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
188 mg
Protein
52 g
Kalorie
1756 kJ /
420 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
sous-vide慢煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína