Zařízení & příslušenství
火锅辣椒酱
Příprava 5min.
Celkový 5min.
155 克
Suroviny
-
新鲜酸柑(青柠) ,只取皮屑,不含白瓤1 个
-
青葱 ,修剪并一切四块2 小支
-
青柠汁 (约 1 个酸橙)20 克
-
甜辣椒酱80 克
-
鱼露1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 155 克
Sodík
2450.3 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
744 kJ /
178 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
38.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火锅乐
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní