火锅辣椒酱

火锅辣椒酱

4.5 2 rating
Příprava 5min.
Celkový 5min.
155 克

Suroviny

  • 新鲜酸柑(青柠) ,只取皮屑,不含白瓤
    1 个
  • 青葱 ,修剪并一切四块
    2 小支
  • 青柠汁 (约 1 个酸橙)
    20 克
  • 甜辣椒酱
    80 克
  • 鱼露
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 155 克

Sodík 2450.3 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 744 kJ / 178 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 38.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...