Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g baldo pirinç, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 6029 kJ / 1440 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 238 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Çırpılmış Yumurta
10 Min
Basmati Pilavı
1h
Marine Edilmiş Biberler
55 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Haşlanmış Makarna
25min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min