Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oranges, thin peel only no pith, plus 3-5 oz juice, reserved
- 4 oz sugar
- 1 oz orange liqueur, type Grand Marnier®
- 6 egg yolks, from large eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 oz
- Kalorie
- 310.6 kJ / 74.2 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 4.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Classic Zabaglione
15min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Tiramisu
5h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Fruit Galettes (Paul)
1 Std. 25 Min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Shrimp Mousse
35 Min
Beef Adobo
6h 20min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15min