Orange Curry Dressing
TM6 TM5

Orange Curry Dressing

4.3 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 7 oz walnut oil or other nut oil
  • 1 - 2 oranges, preferably organic, zest and juice (approx. 4.5 oz juice)
  • 1 oz shallots
  • ½ - 1 oz hot mustard, to taste
  • ½ tsp curry powder, to taste
  • ½ tsp salt
  • 1 oz fruit vinegar (e.g. apple, peach)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1975 kJ / 472 kcal
Protein
0.9 g
Sacharidy
7.4 g
Tuk
49.9 g
Nasycený tuk
4.5 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
350.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty