Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 puerro (sólo la parte blanca) en rodajas
- 150 g de zanahoria cortada en rodajas gruesas
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de chorizo de guisar en rodajas
-
750
g de caldo
nebo 750 g de agua con 2 pastillas de caldo - 200 g de patata cortada trozos pequeños
- 1 hoja de laurel seca
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1212 kJ / 290 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Fideuá de verduras
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Potaje de vigilia
30min
Lentejas estofadas
3 Std. 45 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas guisadas
50 min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Judías blancas a la hortelana
45min
Garbanzos con arroz
35min