Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 puerro (sólo la parte blanca) en rodajas
- 150 g de zanahoria cortada en rodajas gruesas
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de chorizo de guisar en rodajas
-
750
g de caldo
nebo 750 g de agua con 2 pastillas de caldo - 200 g de patata cortada trozos pequeños
- 1 hoja de laurel seca
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1212 kJ / 290 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas guisadas
50min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Garbanzos con arroz
35min
Fideuá de verduras
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Lentejas estofadas
3h 45min
Fideuá con carne
30min
Judías blancas a la hortelana
45min
Guiso de judías con salchichas
25min