Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de morcillo de ternera en trozos de 3 cm
- 100 g de nabo en trozos de 3 cm
- 200 g de patata en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en trozos de 3 cm
- 900 g de agua
- 10 g de miel
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 ½ cucharaditas de cúrcuma molida
- 1 ½ cucharaditas de pimentón
- 1 hoja de laurel seca
- ½ - 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 150 g de cebada perlada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1951 kJ / 466 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 1202.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de conejo con puré de batatas
1h
Pollo guisado con arroz
1 Std. 25 Min
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12 Std.
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Ternera estofada con ñoquis
1h 30min
Guiso de ternera y verduras con miso
2 Std.
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Lentejas estofadas
3ωρ.
Lentejas pardinas con compango
2h 50 min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1 Std. 25 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min