Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g água
- 600 g cabeça de porco fumada (pequena) cortada em pedaços
- 120 g cebola
- 1 dente de alho
- 490 g feijão encarnado cozido e escorrido
- 1 chouriço de carne às rodelas (100 g aprox.)
- 1 chouriço de sangue às rodelas (100 g aprox.)
- 350 g batata cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 10 pés de coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal, mais q.b. se necessário
- 1 pitada de pimenta
- 1 farinheira (150 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 1164 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Tuk
- 52.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de grão e linguiça
25 Min
Sopa de bacalhau e marisco
1h
Caldo-verde
40 λεπτ.
Feijoada
1h 10min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Sopa de sabores de Inverno
50 Min
Sopa ribollita
45min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45min
Sopa rica
1h 10min
Sopa de entulho
1h 30min
Sopa da Avó
45min
Cozido à portuguesa
1h 35min