Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g água
- 600 g cabeça de porco fumada (pequena) cortada em pedaços
- 120 g cebola
- 1 dente de alho
- 490 g feijão encarnado cozido e escorrido
- 1 chouriço de carne às rodelas (100 g aprox.)
- 1 chouriço de sangue às rodelas (100 g aprox.)
- 350 g batata cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 10 pés de coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal, mais q.b. se necessário
- 1 pitada de pimenta
- 1 farinheira (150 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 1164 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Tuk
- 52.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de farrapos à alentejana
45 Min
Caldo-verde
40 min
Feijoada
1h 10 min
Favas guisadas
50 menit
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Zabaione
15min
Sopa de sabores de Inverno
50 menit
Sopa da Avó
45 Min
Sopa da horta
55 Min
Sopa rica
1h 10 min
Sopa de entulho
1j 30 menit
Sopa de feijão-verde com farinheira
35 Min