Arroz de bacalhau com espinafres e feijão

Arroz de bacalhau com espinafres e feijão

4.3 218 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 doses

Suroviny

  • cebola
    150 g
  • dente de alho
    1
  • tomate em pedaços
    100 g
  • pimento vermelho
    50 g
  • azeite
    30 g
  • água
    900 g
  • caldo de peixe caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de peixe
  • arroz agulha
    250 g
  • postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
    3
  • espinafres descongelados
    400 g
  • feijão-encarnado cozido e escorrido
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 3121.8 mg
Protein 34.9 g
Kalorie 1732.5 kJ / 414.1 kcal
Tuk 7.1 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 51.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...