Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 250 g arroz agulha
- 3 postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1732.5 kJ / 414.1 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 51.5 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 3121.8 mg
Alternativní recepty
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
Arroz de grelos
45 min
Caldeirada de peixe
45 min
Arroz de bacalhau
30 min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Arroz de tamboril
35 min
Arroz de peixe
55 min
Arroz de favas e enchidos
40 min
Arroz de polvo
1h 15min
Massada de garoupa
45 min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1h 35 min.