
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
-
1
Knoblauchzehe
nebo 20 g Zwiebel in Spalten -
250
g Putenschnitzel in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
nebo 250 g Putenbrustfilet, ohne Haut in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 262 kcal / 1095 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 584 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Garnelen anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Putenfleischwürfel anbraten
15min
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Rindfleischstreifen anbraten
15min