辣白菜炒五花肉(高温版)

辣白菜炒五花肉(高温版)

4.5 29 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 辣白菜
    250 克
  • 10 克
  • 五花肉 切0.5厘米厚片
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 白洋葱 切丝
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 213.4 mg
Protein 7 g
Kalorie 1320 kJ / 315.5 kcal
Tuk 29.5 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 9.2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...