Zařízení & příslušenství
辣白菜炒五花肉(高温版)
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
辣白菜250 克
-
油10 克
-
五花肉 切0.5厘米厚片300 克
-
料酒10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
白洋葱 切丝50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
213.4 mg
Protein
7 g
Kalorie
1320 kJ /
315.5 kcal
Tuk
29.5 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
和小美一起做家宴
11 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína