Zařízení & příslušenství
葱烧排骨
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
3 人份
Suroviny
-
红糖50 克
-
食油10 克
-
排骨 每块10公分长(约12块)600 克
-
酱青25 克
-
黑酱油25 克
-
水40 克
-
青葱 切段(5公分),额外准备装饰用1000 克
-
青葱 切丝,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
39 g
Kalorie
2305 kJ /
551 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní