葱烧排骨

葱烧排骨

4.5 25 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
3 人份

Suroviny

  • 红糖
    50 克
  • 食油
    10 克
  • 排骨 每块10公分长(约12块)
    600 克
  • 酱青
    25 克
  • 黑酱油
    25 克
  • 40 克
  • 青葱 切段(5公分),额外准备装饰用
    1000 克
  • 青葱 切丝,装饰用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 39 g
Kalorie 2305 kJ / 551 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...