Kompatibilní verze
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
-
300
g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
nebo 300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 71 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Lachswürfel anbraten
15min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Suppengemüse anbraten
25min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Putenfleischwürfel anbraten
15min
Garnelen anbraten
15min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min