
Kompatibilní verze
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)
-
300
g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut in Würfeln (2 cm)
nebo 300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 315 kcal / 1318 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 71 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Lachswürfel anbraten
15min
Lammwürfel anbraten
15min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Suppengemüse anbraten
25min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Garnelen anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Langkornreis, gekocht
35min