Kompatibilní verze
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
-
300
g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
nebo 300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 71 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 Min
Basmati-Reis, gekocht
35 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Lachswürfel anbraten
15 Min
Suppengemüse anbraten
25 Min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 Min
Langkornreis, gekocht
35 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 Min
Putenfleischstreifen anbraten
15 Min