玉米蘿蔔排骨湯

玉米蘿蔔排骨湯

3.9 8 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切片
    20 克
  • 排骨 (豬小排),以滾水川燙去血水、洗淨
    200 克
  • 玉米 切段(約2公分)
    100 克
  • 白蘿蔔 去皮,切滾刀塊
    200 克
  • 1200 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 香菜 只取葉子
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10.2 g
Kalorie 853.9 kJ / 204.3 kcal
Tuk 14.8 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...