Zařízení & příslušenství
玉米蘿蔔排骨湯
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (豬小排),以滾水川燙去血水、洗淨200 克
-
玉米 切段(約2公分)100 克
-
白蘿蔔 去皮,切滾刀塊200 克
-
水1200 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
香菜 只取葉子5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.2 g
Kalorie
853.9 kJ /
204.3 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan