Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla, en cubo
- 5 g de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 5 g de vinagre, para limpiar
Batido
- 160 g de azúcar mascabado
- 200 g de mantequilla, en cubos, a temperatura ambiente
- 40 g de esencia de vainilla
- 8 huevos
- 400 g de harina de trigo
- 5 g de sal fina
- 14 g de polvo para hornear
Decoración
- 250 g de piña en almíbar rebanada, reserve el almíbar
- 100 g de cerezas en almíbar, sin tallo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1550 kJ / 369 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 236 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panqué de vainilla
55 min
Pastel de tres leches
2h
Pastel de tres leches con rompope
2h
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Betún de queso crema
5 Min
Pan de elote
2h
Pastel de tres leches
3 Std.
Pastel de elote con rompope TM6
2h
Pay de queso
6h
Rompope
1 Std. 30 Min
Arroz con leche borracho
3 Std.
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min