Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 140 g de beurre demi-sel froid, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La décoration
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de jus de citron
- colorants alimentaires
- vermicelles au chocolat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1336.6 kJ / 318.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 116.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sablés léopard
1h 15min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Gâteau vapeur marbré
1 Std. 30 Min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1 Std.
Buns au brie et à la truffe
2hod. 55min
Feuilleté tressé haddock et poireau
1 Std. 30 Min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3h 30min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Gâteau chocolat-noisette
12u.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 godz. 15 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.