Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g maku
- 30 g migdałów, ze skórką
Spód i kruszonka
- 200 g masła, pokrojonego na kawałki
- 370 g mąki pszennej
- 120 g cukru
- 1 jajko
- 4 jabłka (ok. 600 g), obrane, przekrojone na pół, bez gniazd nasiennych
- 2 łyżki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Masa serowa
- 2 jajka
- 100 - 120 g cukru
- 500 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 200 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 opakowanie budyniu waniliowego, w proszku
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 2138 kJ / 511 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Kokosanka z owocami
1 godz. 20 min
Sero-makowiec
9h 40 min
Szarlotka z jabłek i gruszek na orzechowym spodzie
1 Std. 45 Min
Odwrócone ciasto z ananasem i kandyzowanymi wiśniami
1 Std. 25 Min
Ciasto ananasowe
55 Min
Mini pączki jabłkowo-cynamonowe
1 godz. 55 min
Ciasto makowe
1h
Przekładaniec cytrynowy
6h 30 min
Sernik kokosowy z sosem karmelowym
3 godz. 30 min
Red Velvet - ciasto buraczane
1 Std. 30 Min
Ciasto makowe z jabłkami
3h 5min