Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g pasztetu, twardego, pieczonego (patrz wskazówka)
- 300 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 120 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 5 - 10 g świeżych drożdży, pokruszonych
- ½ łyżeczki cukru
- ½ łyżeczki soli
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania pasztecików
-
kminek, do posypania pasztecików
nebo sól morska, do posypania pasztecików
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 737.8 kJ / 176.2 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1h 15 min
Mięsna zapiekanka z piwem
1h 40min
Kibiny litewskie
25 min
Pierogi z mięsem
1h
Pieczone pierożki z szynką
2h 30 min
Paszteciki z serem owczym
2 Std. 50 Min
Pieczone pierożki z kapustą
2h 30 min
Pierogi z kaszą jaglaną Mieczysławy Matkiewicz
1h 45min
Paszteciki krucho-drożdżowe z mięsem i kaszą jęczmienną
1h 30min
Ziołowe bułeczki z pasztetem
1h 10min
Faworki - róże
1h 10min
Rogaliki na piątkę
2h 20min